loading...
دانشجویان معماری دانشگاه آزاد بوشهر
کوروش مرادی بازدید : 1805 سه شنبه 06 دی 1390 نظرات (1)

درمانگاه و کلینیک تخصصی شهر بارسلونای اسپانیا در سال سال ۲۰۱۱ به پایان رسید تا یکی از پیشرفته ترین مراکز تخصصی درمانی کشور اسپانیا برای ارائه خدمات درمانی به مردم راه شهر بارسلونا و شهرهای اطراف آماده ارائه خدمات درمانی گردد.

این درمانگاه و کلینیک در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر و توسط گروهی معماری jfarquitectes طراحی و اجرا گردیده است.

مهمترین عنصر طراحی پروژه داشتن دسترسی و ارتباط آسان و همسو در کل قسمت های ساختمانی و ارائه خدمات بهتر برای و سریعتر می باشد.

قسمت های مختلف این پروژه شامل ۱ داروخانه ، ۸۰ اتاق ، ۷ سویت ، ۱۶ مطب پزشکی تخصصی ، ۶ اتاق عمل ، ۶ اورژانس تخصصی و عمومی و تمامی قسمت هایی که باید یک درمانگاه و کلینیک در خورد داشته باشد را داراست.

برای دریافت کلیه عکس ها و نقشه های این مجموعه به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 

برای دانلود مجموعه کامل عکس ها و نقشه های معماری درمانگاه و کلینیک تخصصی شهر بارسلونای اسپانیا بر رو گزینه دانلود کلیک کنید.

نام فایل : درمانگاه و کلینیک تخصصی شهر بارسلونای اسپانیا

حجم : ۱٫۵۴مگابایت

دانلود ( لینک مستقیم ) —– دانلود ( لینک غیر مستقیم )

رمز عبور : www.farsicad.com            ( حتما با حروف کوچک تایپ شود )

کوروش مرادی بازدید : 2433 سه شنبه 06 دی 1390 نظرات (0)

تجزیه و تحلیل طرح های خارجی همیشه یکی از اصول اولیه برای طراحی در درس های رشته معماری می باشد و دانشجویان زیادی هر اویل ترم بدنبال پلان از فضاها و اماکن خارجی برای طرح های خود هستند.

یکی از این طرح ها دانشکده معماری هستش که دانشجوا زیاد گیر یه پلان خوب برای تجزیه و تحلیل می گردن.

به این خاطر برای امروز پلان ها و عکس های طراحی داخلی یک دانشکده مدرن رو در ایالت کالیفرنیای آمریکا آماده کردیم که شما عزیزان می تونید اون رو دانلود کرده و از اون نهایت استفاده رو ببرید.

 

نام فایل : پلان دانشکده معماری بهمراه طراحی داخلی فوق العاده زیبا

حجم : ۲٫۱۴ مگابایت

دانلود ( لینک مستقیم )  – دانلود (لینک غیر مستقیم)

رمز عبور : www.farsicad.com

توضیحات : این مجموعه شامل ۱۳ عکس بسیار زیبا و پلان ها و سه بعدی های قسمت های مختلفطراحی داخلی این مجموعه می باشد. برای دانلود بر روی لینک مستقیم کلیک کنید و در صورت مشکل داشتن از لینک غیر مستقیم استفاده کنید.

کوروش مرادی بازدید : 3189 پنجشنبه 19 آبان 1390 نظرات (1)

http://memarkade.ir/wp-content/up2/2011/09/2tabaghe-zirzamin.jpg

در این مطلب پلان های معماری و سازه ای ساختمان مسکونی ۲ طبقه با زیر زمین که به وسیله رمپ با همکف ارتباط پیدا میکنه رو برای دانلود قرار داده ایم که یک نمونه اجرایی هستش امیدوارم بدردتون بخوره

میتوانید از ادامه همین مطلب دریافت کنید!!

 

حجم فایل ۲۹۰۶ کیلوبایت

لینک دانلود : مستقیم ا غیر مستقیم

پسورد :memarkade.ir

کوروش مرادی بازدید : 977 پنجشنبه 19 آبان 1390 نظرات (0)
طراحی رستوران ظاهر ساختمان (Exterior Image)
قسمت آشکار و قسمت پنهان
درطراحی موفق یک رستوران ,تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد در محیطهای شلوغ و پرازدحامسردر(Facade):رستوران باید به گونه ای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظرآید و جلب توجه کند. این مساله به ویژه در مورد رستورانهای حاشیه جاده ها بسیار حایز اهمیت است و باید به گونه ای طراحی شود که اتومبیلی که با سرعت از آن محل عبور میکند تابلوی رستوران (Signage) و سردرآن را مشاهده نمایدو تابلو رستوران یکی از اجزای بسیار پراهمیت درطراحی خارجی رستوران است و عامل مشخص کننده ای در نمای خارجی رستوران به شمار می رود زیرا موجب جلب توجه مشتری شده, در ذهن آنها به عنوان نشانه رستوران باقی می ماند. امروزه طراحان گرافیک, با بهره گیری از رنگ, فرم خاص و نورپردازی, تابلوهایی بسیار تاثیرگذار که پیام آن نیز روشن, واضح و در عین حال بسیار جذاب است, خلق می کنند. سبک حروف روی تابلو نیز باید منعکس کننده نوع رستوران باشد و به مردم نشانه هایی را که بدانند در داخل رستوران با چه روبرو می شوند, ارائه نماید. گذشته از شکل تابلو, خوانا بودن حروف روی آن نیز, امری ضروریست. تابلو ضمن اینکه از اجزای تکمیل کننده طراحی ساختمان است, در عین حال عاملی مستقل است که باید با طراحی معماری هماهنگ باشد. بنابراین وجود تابلویی که خواندنش آسان باشد و نیز جلب توجه نماید ضروری می باشد…

کوروش مرادی بازدید : 468 دوشنبه 02 آبان 1390 نظرات (0)
امروزه کافی شاپ ها جایگاه ویژه ای را در میان قشر جوا جامعه باز کرده اند و حتی به یک نوع پاتوق دائمی برای اکثر دختران و پسران برای ملاقات های خود شده است.
دکوراسیون و طراحی داخلی بخش عمده ای از کار گروهی از شرکت های ایرانی شده است که با استفاده از جدیدترین متدهای دکوارسیون داخلی مغازه و فضاهای رستوران باعث جذابیت در طراحی های خود شده اند.
یکی از این کافی شاپ ها در ولنجک در سال ۲۰۰۹ طراحی و اجرا شده است.
مفهوم طراحی این مجموعه فضایی بود که به ارائه یک توده جامد قابل توجه متصل به سالن و اصلی و دیوار های آن است ، نور طراحی این مجموعه از قسمت های مخفی این توده جامدی به طور غیر مستقیم فراهم می شود ، نورگیزی این مجموعه همراه با منحنی های ایجاد شده در سقف فضایی جذاب و دل انگیری را برای مشتریان این مکان فراهم کرده است.
برای دیدن سایر اطلاعات این پروژه و همچنین دانلود پلان و عکس های مختلف به ادامه مطلب مراجعه کنید.
 
برای جلوگیری از تعدد مصالح موجود ، دو نوع پارکت چوبی و پلاستیکی در طرح گنجانده شده است که در قسمت هایی از جمله سقف ها ، دیوار ها و کف به طور یکنواخت از رنگ های تیره و در بعضی از قسمت های دیگر مصالح ترکیب شده اند.
تاریخچه
اولین کافی شاپ با نام استارباکس در سال ۱۹۷۱ در شهر سیاتل با همکاری یک معلم زبان انگلیسی به نام جری بالدوین(Jerry Baldwin)، یک معلم تاریخ به نام زو سیگل (Zev Siegel) و نویسنده ای به نام گوردون بوکر (Gordon Bowker) کار خود را آغاز نمود. مشوق این سه نفر در راه اندازی مکان فوق که در آن قهوه خام و تجهیزات مختلف مرتبط با آن به فروش می رسید، شخصی به نام Alfred Peet بود. این فروشگاهواقع در Pike Place کماکان به فعالیت مشغول است.
در سال ۱۹۸۲ موسس اصلی این شرکت هاوارد شولتز (Howard Schultz) با پیشنهاد فروش قهوه و اسپرسو نوشیدنی، در کنار قهوه خام، به جمع شرکا پیوست . در آن زمان عقیده عمومی بر این امر استوار بود که قهوه باید تنها در منازل افراد تهیه شود، بنابراین پیشنهاد شولنز از جانب سه شریک دیگر پذیرفته نشد، آنها معتقد بودند که ورود به عرصه فروش نوشیدنی، باعث انحراف مسیر و مانع از رسیدن به هدف مورد نظر خواهد شد.
مشخصات اصلی پروژه :
معماران : هومن بلازاده
محل  بنا : مرکز خرید ولنجک ، خیابان ولنجک ، تهران ، ایران
کارفرما : برادران ظهوری
مشاور : گروه طراحی هدا
تیم طراحی : بهرام افسری ، میلاد فرجی
پیمانکار : یغمایی
مساحت پروژه : ۷۵ متر مربع
پروژه سال : ۲۰۰۹
عکسها : پرهام
نام فایل : طرح و پلان کافی شاپ اجرا شده در ولنجک تهران – بهمراه عکس های طراحی داخلی بسیار زیبا
حجم : ۱٫۷۳ مگابایت
رمز عبور : www.farsicad.com
توضیحات : این مجموعه شامل ۱۳ عکس بسیار زیبا و پلان ها و سه بعدی های قسمت های مختلفطراحی داخلی این مجموعه می باشد. برای دانلود بر روی لینک مستقیم کلیک کنید و در صورت مشکل داشتن از لینک غیر مستقیم استفاده کنید.

مجموعه کاملی از عکس ها ، پلان ها و پرسپکتیوهای جزئیات این پروژه را می توانید به صورت اختصصاصی برای اولین بار از وب سایت ما دانلود کنید.
کوروش مرادی بازدید : 1103 دوشنبه 07 شهریور 1390 نظرات (1)

فرانك لويد رايت به تحقيق يكي از مهمترين وخلاق ترين معماران ونظريه پردازان قرن بيستم مي باشد . اين معمار در طي 90 سال عمر پر بار خود (1959-1869) بيش از 60 سال فعاليت مستمر معماري داشته وحدود 560 ساختمان اجرا نموده است.
تاثیر رایت در معماری مدرن چندان است که نمی توان معماری او را در یک بخش مورد مطالعه قرار داد. یکی از ویژگیها واحتمالاً مهمترین آنها کیفیتی است که رایت آن را معماری ارگانیک می نامید. مراد رایت از معماری ارگانیک چه بود؟ به اعتقاد گیدیون که قدر آثار رایت را نیک می دانست، این معمار توفیق نیافت با زبان و کلمات به توصیف و توضیح این اصطلاح ساخته و پرداخته خویش موفق شود. پاره ای از اروپائیان نیز تعبیری خاص از معماری ارگانیک دارند که احتمالاً منبع آن همان اندیشه ها و گفتارهای رایت است، ولی آن را بیشتر به معماری عملکردی یا معماری توجیهی تعبیر کردند. اما اگر رایت در تعریف ارگانیک به زبان کلمات توفیق نیافت، تعریف و تعبیر وی از این واژه، یا دقیقتر بگوییم از این کیفیت، در زبان معماری کاملاً موفقیت آمیز و به راستی ستودنی است. این کیفیت در پاره ای از آثار رایت بیشتر متجلی می شود و درخانه آبشار به اوج اعتلا می رسد آن نوع معماری را به عرصه وجـود می آورد که چـون عوامـل طـبیعی مانند سنگ و درخت و گیاه و گـل از درون طبیعـت می شکفد و اصالت و قوت آن نیز در همین از درون شکفتگی و طبیعی بودن آن است. از این رو، در این نوع معماری هیچ تصنعی وجود ندارد و معماری همان است که باید باشد. این تعریف و یا به تعبیر اروپایی آن کیفیت ، که در سطور بالا به آن اشاره کردیم نزدیک می کند، زیرا عدم تصنع، در این متن معنایش می تواند این باشد که هیچ فرمی بدون توجیح و دلیل پدید نیامده است و همان گونه که مظاهر طبیعت توجیح پذیرند، برای هر فرم از این نوع معماری، توضیحی می توان فرض کرد.

از مشخصه هاي بارز ساختمان های طراحی شده توسط رایت مي توان به پنجره هاي سرتاسري، كنسول نمودن بام ونمايش افقي آن به موازات سطح زمين مسطح ونشان دادن مصالح در ساختمان اشاره كرد. از جمله شاخص ترين نمونه هاي اين ساختمانها می توان به خانه روبي در حومه شيكاگو نام برد.
 
در اوايل قرن بيستم كه به تدريج ايده هاي رايت در ساختمانهيش شكل مي گرفت، دراروپاوامريكا تكنولوژي به سرعت در حال گسترش وپيشرفت بود .اين پيشرفت در زمينه هاي معماري، از نظر تئوري واجرايي بسيار مشهود وبارز بود.
اگر چه رايت با تكنولوژي مدرن مخالفتي نداشت،ولي وي آن را به عنوان غايت وهدف تلقي نمي نمود. به اعتقاد رايت ، تكنولوژي وسيله اي است براي رسيدن به يك معماري والاتر كه از نظر وي همانا معماري ارگانيك بود.


او در 20 مي 1953 در تليسين معماري ارگانيك را با عبارت ذيل تعريف كرد:
1-طبيعت:فقط شامل محيط خارج مانند ابرها،درختان وحيوانات نمي شود بلكه شامل داخل بنا واجزا ومصالح آن نيز مي باشد
2-ارگانيك:به معناي همگوني وتلفيق اجزا نسبت به كل وكل نسبت به اجزا مي باشد.
3- شكل تابع عملكرد: عملكرد صرف صحيح نمي باشد بلكه تلفيق فرم وعملكرد واستفاده از ابداع وقدرت تفكر انسان در رابطه با عملكرد ضروري است. فرم وعملكرد يكي هستند.
4- لطافت: تفكر وتخيل انسان بايد مصالح وسازه سخت ساختمان را به صورت فرمهاي دلپذير و انساني شكل دهد.همانگونه كه پوشش درخت وگلهاي بوته ها،شاخه هاي آنها را تكميل ميكند.مكانيك ساختمان بايد در اختيار انسان باشد ونه با العكس .
5- سنت: تبعيت ونه تقليد از سنت اساس معماري ارگانيك است.
6- تزئینات : بخشي جدايي ناپذير از معماري است.رابطه تزييات به معماري همانند گلها به شاخه هاي بوته مي باشد.
7- روح:روح چيزي نيست كه به ساختمان القا شود بلكه بايد دردرون آن باشد واز داخل به خارج گسترش يايد.
8-بعد سوم:بر خلاف اعتقاد عمومي ،بعد سوم عرض نيست ، بلكه ضخامت وعمق است.
9-فضا:عنصري است كه دائما بايد در حال گسترش باشد.فضا يك شالوده پنهاني است كه تمام ريتمهاي ساختمان بايد از آن منبعث شوند و در آن جريان داشته باشند.
رایت معتقد بود که ماهیت مصالح در ساختمان می بایست نشان داده شود به گونه ای که شیشه به عنوان شیشه، سنگ به عنوان سنگ و چوب به عنوان چوب به کار برود.
خانه اوليه رايت به نام خانه هاي دشتهاي مسطح معروف بودند، زيرا اين خانه ها كه غالبا در حومه شهر شيكاگو ساخته شده بودند، در تلفيق وهماهنگي با دشتهاي مسطح و سرسبز اين نواحي طراحي شده بودند.


خانه آبشار
 
خانه آبشار یکی از بزرگترین هدایای الهی وحاصل تجربه ذهن انسان بر روی كره خاكی است، تا به حال هیچ بنایی تا اين اندازه با هماهنگی و هارمونی بيان نشده است، مهمترین نکته در آن حفظ آرامش جنگل و رود وصخره است وهمه اينها بعلاوه ساختار خانه شما را به آرامش وگوش دادن به صداهای گوش نواز دعوت می كنند آن هم نه هر صدايی! بلكه صدای موسيقی آب و آبشار. اين خانه راهی است برای رسيدن به آرامش" فقط نگاه بوم شناختی این مدل"کارایی دقیق از درختها"Underbrush"بوته ها"جزییات سنگ روی پل و جزییات سنگ بر روی زمین را نشان میدهد. رنگ عالی در آب تکان میخورد و ظاهرآ حرکت آبشار این مدل با واقعیت یک اثر هنری میسازد. تنها انتخاب خاص مواد و دید معمارانه است که به کیفیت مدلها کمک میکند، تا موزه مان همواره بهتر شود. ترکیب ساختمان نشان میدهد جزییات ساختاری تحت تراس(بهار خواب)ظاهر معجر دقیق با شیب به سمت پایین و به سمت آب ، پا میگذارد. آشپزخانه منحصر به فردی که به "ورودی اضافه شده از جاده "Walkway overdrive"و درب خروج متفاوت وکشت کننده های سقف و... تمامی اینها علامت جمع عنصرهای منحصر بفردی دیگر از دیدی معمارانه و همچنین سهم این تکه آموزشی تفریحی، هنری و یکی از نمونه های شاخص معماری اقامتی در بستر طبیعی(جنگلی-کوهستانی)است.
یکی از مهمترین خصوصیت های این بنا هماهنگی آن با محل ساختش میباشد یعنی به جای اینکه یک عنصر اضافی در مکان ساختش باشد طوری ساخته شده است که نظم طبیعت اطرافش را بر هم نزند!!
کف ها و بام های خانه آبشار به طور چشمگیری پیش آمده است.اسکلت خانه به وسیله بتون مسلح اجرا شده است.سطح شناور خانه آبشار طنین انداز جریان مسیل آبشار خواهد بود.ترکیبی مناسب به وسیله عناصر بصری از قبیل پلکان و دودکش با نمائی از سنگ و سطحی زبر صمیمیت یافته اند.هر جزئی از طرح تدائی کننده دید استاد از جعبه ای منفجر شده میباشد.کف ها و سقف ها به صورت مستقلی به سمت خارج گسترش یافته اند.عناصر قائم این جریان به سوی آسمان گسترش داده شده اند و پنجره ها در گوشه های اتاق ملاقات میشوند که همان سرچشمه محدود کردن فرسایش میباشد. استاد در طراحی" فضاهای داخلی را در پیوستگی با دنیای خارج قرار داده وفضاها و خانه را درمحیط طبیعی اطرافش ذوب کرده است.او اساسآ قصد داشت که خانه را در زورق و برگی طلائی به وسیله تقلید از تغییر رنگ برگها بپوشاند تا بدینسان خانه آبشار را به تغییر فصلها و عبور و مرور زمان متصل کند.
خانه آبشار مهمترین خانه ی شخصی طراحی شده توسط فرانک لوید رایت است و در سال 1937 ساخته شده بسیار خوب بیانگر عقیده ی رایت،مبنی بر(یک ساختمان باید جزیی از طبیعتی باشد که در آن واقع شده است)می باشد.این بنای ترکیب شده با منظره ای بی نظیر و شکل یافته از عناصر ساده ای همچون سنگ های طبیعت اطراف،بتون،شیشه و فولاد به طرزی باورنکردنی با محیط خود همخوان شده است.خانه آبشار مصداق بسیار خوب این گفته ی رایت است که(هیچ کس زیبایی خاص یک سایت"موقعیت ساخت بنا"را تا موقعی که من بنایی آنجا نسازم درک نمی کند)
اگرچه در نگاه اول،صفحات عریض بتونی خانه با طبیعت و درختان اطراف،بیگانه به نظر می رسد؛ ولی با نگاه و توجهی هوشمندانه می توان به انتظام بین خانه و طبیعت که نتیجه ی خلاقیت هنرمندانه ی رایت است، پی پرد.خانه بر روی آبشار معلق بوده و آب از کنار دیوارهای سنگی آن به پایین می ریزد و خانه که به طرز ماهرانه ای بر روی صخره ی آبشار قرارگرفته،چنان با طبیعت اطراف عجین شده که گویی جزیی از صخره بوده و به صورت ارگانیک،در طول سالیان دراز بوجود آمده است.


طراحی داخلی
 


وی نیز در طراحی داخلی سعی کرده است که از مصالح طبيعی استفاده کند. سنگ، چوب ... سکنه خانه آبشار به وسیله دریچه ای شیشه ای در کف پذیرائی شاهد طنین جریان آب مسیل آبشار خواهند بود و به وسیله این دریجه شیشه ای کف مسیل را خواهند دید.خانه شان جنگل را پشت در نگاه نخواهد داشت آنها تنه درختها را بوسیله برشهایی در تراس و کشت کننده های سقفی نگاه خواهند داشت.دید به سوی خارج خواهد رسید و هیچ دیواری دید را قطع نخواهد کرد.منظره جنگل در پنجره ها قاب خواهند شد.طلوع آفتاب از میان طاق های بتنی خواهد بود که زورق رنگ طلائی تیره خواهد بود که به وسیله سنگهای طبیعی اطراف در لایه های افقی وعمودی بر نما خواهند بود.این سنگها ستون ها و لوله بخاری بلند گرما دهنده را خواهند ساخت و خانه در مسیری ساخته خواهد شد که بیانگر بافت وساختارش باشد.
بنابراین خانه خواهد توانست شرحی از چرخه فصلها باشد ونه صرفآ یک تصویر دیده شده در ارتباط با یک آبشار.
اين اثر يك جسم حجيم اما ظريف است كه به وسيله طبيعت احاطه شده و جزيی از آن شده است. در واقع تنها به طبيعت اضافه شده بدون اين كه چيزي از آن كم كند .
اين خانه در واقع چيزی بيش از يک اثرهنری در پشت خود پنهان كرده است. تمام اندازه ها به طرز شگفتی از يک نيروی بی پايان طبيعی انرژی ميگيرند. در واقع اين خانه و آن آبشار با هم هماهنگ و عجين شده است و درواقع تركيبی ساخته اند كه هر چشمی آرزوی ديدن آن را دارد.

معماری ارگانیک در خانه آبشار
آنچه در خانه آبشار مفهوم ارگانیک را از مستدل بودن هر جزء یا فرم آن فراتر می برد، نخست پیوستگی طبیعی تمام اجزای آن است و سپس آمیختن آنها با مظاهر طبیعت که این خانه به راستی جزئی از آن شده است. وجود آبشاری روان در دل این ساختمان نه تنها آن را شگفت انگیز و تماشایی می کند، بلکه آن را جزئی از طبیعتی می کند که این ساختمان در میان آن بنا شده است. پاره ای از منتقدان این پرسش را مطرح ساخته اند که آیا آبشار از درون خانه نیز به دید می آید یا خیر؟ جواب این پرسش البته منفی است. اما معماری تا چه اندازه فقط باید در خدمت گروهی خاص و مقصودی معین باشد؟ به معماری باید به عنوان جزئی از محییط نگریست و از این لحاظ، این اثر رایت با توجه به مقصودی که بر معماری مرتبت است پاسخی بس موفقیت آمیز یافته است. اما تازه همین برون ساختمان، همین ارگانیک بودن آن، به درون ساختمان نیز تنوعی دلپذیر داده است. به جای حجمهای واضح و یکنواخت و ملال انگیز، هر گوشه درون این ساختمان داستانی جالب توجه دارد اگر چه آبشار از درون خانه دیده نمی شود، همین شکفتگی از درون که روح و معنای ارگانیک است این داستانهای جالب را پدید آورده است. ونتوری که موضوع تضاد و پیچیدگی را در معماری مطرح می سازد، بی آنکه سخنی از این اثر برجسته رایت به میان آورد، او را ساده گرا و معماریش را معماری روستایی معرفی می کند، اما خود ونتوری چه از نظر تضاد و پیچیدگی و چه از هیچ نظر دیگر در معماری نتوانسه حتی اندکی به آثار رایت نزدیک شود، و این از پاره ای جهات و در موارد متعدد از مشکلات بزرگ معمارانی است که چون ونتوری خود را از قید و بندهای مدرن رسته می بینند. بت شکنی آنها ممکن است و می تواند موجه باشد، اما در سرودن شعرِ آزادی که جانشین این تقید شود موفق نبوده اند.
آنچه از کیفیت ارگانیک معماری رایت بر می خیزد و به ویژه در خانه آبشار وی مجسم است و برای ما حائز اهمیت بسیار، تندیس گونه بودن آن است. اگر به تعبیر تندیس گری را ترکیب حجمها و بازی فضاهای پر و خالی تعریف کنیم ، خانه آبشار به راستی تندیسی است که در فضا قد بر می افرازد، تندیسی که یکسره ساخته و پرداخته آدمی نیست، بلکه حاصل ترکیب حجمها و فضاهای طبیعی است که به صورت تخته سنگهای خشن و دست نخورده در این ترکیب جلوه گر می شود و نیز حجمهای تراشیده از بتن که صاف و صیقل خورده به نظر می رسند و بخش دیگری از ترکیب را به پدید می آورند. دو دیوار عمودی سنگی(از سنگهای طبیعی تراش خورده و بر هم نهاده شده) در واقع پیوند(rapport) این ترکیب را به وجود می آورند و مظاهر طبیعی ترکیب(سنگهای نخراشیده)و مظاهر ساخته و پرداخته آدمی(حجمها صاف بتنی) را به یکدیگر متصل می سازد . اهمیت این کیفیت تندیسگونه برای ما در این است که همین کیفیت که مدتی در معماری مدرن و از جمله به سبب سبک جهانی به فراموشی سپرده شده بود، دوباره در دهه شصت( و شاید اندکی زودتر، اگر رونشان لوکوربوزیه را ملاک قرار دهیم) از خواب زمستانی خود سر برداشت و در معماری تجلی کرد و اکنون، البته به گونه ای دیگر و به تعابیری متنوعتر، در آثار معماری معاصر ما متجلی است.

موارد طراحی و اجرائی که رایت برای این خانه ویلایی در نظر گرفته بود می توان در هشت مورد ذیل خلاصه نمود.
- حداقل دخالت در معماری طبیعی
- تلفیق حجم ساختمان با محیط طبیعی به گونه ای که هر یک مکمل دیگری باشند.
- ایجاد فضاهای خارجی بین ساختمان و محیط طبیعی
- تلفیق فضای داخل با خارج
- نصب پنجره های سرتاسری و از بین بردن گوشه اتاق
- استفاده از مصالح محیط طبیعی مانند صخره ها و گیاهان چه در داخل و چه در خارج بنا
- نمایش مصالح به همان گونه که هست، چه سنگ باشد چه چوب و یا آجر
- استمرار نمایش مصالح از داخل به خارج بنا

اين طرح در سال ۱۹۷۷ در نظرخواهي بهترين طرح معماري معاصر، که از سوي مجله Architecture Record انجام شد به عنوان نخست دست يافت.
خانه آبشارکه برای "جی.ادگارد کافمن"، تاجر ثروتمند پیتسبورگی،ساخته شده،در سال 1962 به (سازمان حفاظت از جنگل و منابع طبیعی پنسیلوانیا ی غربی)اهدا گردید.در میان خانه های طراحی شده توسط"فرانک لوید رایت"، تنها خانه ی آبشار است که تغییر نیافته و حتی هنوز اثاثیه ی اصلی آن حفظ شده است.


( فقط تا یادم نرفته بگم که این اطلاعات رو از سایت و وبلا گ های معماری کپی کردم ولی متاسفانه چون همه کپی کار کردن نمی دونستم مطلب اصلی رو کی نوشته ، به همین خاطر از همین جا از نویسنده اصلی عذر خواهی می کنم که نتوسنتم به عنوان منبع این پست معرفیش کنم و اینکه نقشه های خانه فرانک لوید رایت رو که آماده کردم برای اولین بار هستش که در سایت معماری ایرانی قرار می گیره و کپی از هیچ سایت و وبلاگ ایرانی نیست.
وب سایت پارسیان کد رو به همه دوستان و علاقه مندان به معماری معرفی کنید.)



و حالا نوبت میرسه به دانلود نقشه های این مجموعه زیبا و منحصر به فرد
کلیه نقشه های خانه آبشار به صورت اتوکدی و فایل های سه بعدی در قالب فایل سه بعدی اتوکد و تری دی مکس می باشد.
ضمنا حدود 40 عکس با کیفیت و زیبا از این مجموعه رو همراه با یه مقاله کامل در مورد فرانک لوید رایت و خانه آبشار آماده کردم که شما می تونید به صورت رایگان اونها رو هم دانلود کنید.


برای دانلود نقشه ، عکس و مقاله کامل در مورد فرانک لوید رایت و خانه آبشار بر روی گزینه دانلود کلیک کنید.
پسورد کلیه فایل ها :
www.parsiancad.ir
نقشه های اتوکدی خانه آبشار به صورت کامل ( حجم : 3 مگابایت )
 
دانلود ( لینک مستقیم )
دانلود ( لینک غیر مستقیم 4Shared )


40 عکس بسیار زیبا و با کیفیت از خانه آبشار فرانک لوید رایت ( حجم : 8.64 مگابایت )
 
دانلود ( لینک مستقیم )
دانلود ( لینک غیر مستقیم 4Shared )

مقاله کامل در مورد فرانک لوید رایت ، خانه آبشار و معماری ارگانیک ( حجم : 1.73 مگابایت )
 
دانلود ( لینک مستقیم )
دانلود ( لینک غیر مستقیم 4Shared )

برای دانلود از لینک های مستقیم استفاده کنید ، در صورت مشکل دار بودن لینک های مستقیم از لینک های غیر مستقیم استفاده کنید .
پسورد کلیه فایل ها :
www.parsiancad.ir

کوروش مرادی بازدید : 847 دوشنبه 23 شهریور 1388 نظرات (0)

تخت جمشيد، که ايرانيان  پارسه و يونانيان پرسپوليس ميخواندندش، نه يک پايتخت سياسی بلکه کانون ملی و نماد يکپارچگی شاهنشاهی نوپای هخامنشی بود. آنچه بنيانگذار تخت جمشيد، داريوش بزرگ در نظر داشت، دولتی بود که در سايه اقتدار آن اقوام گوناگون با خصوصيات فرهنگی و سنتهای خاص خود و با حفظ زبان و مذهب و آئينهای خود  به آرامش در کنار يکديگر زندگی توانستند کرد.
اصولی که بر پايه آنها شاهنشاهی ايران 2564 سال پيش بدست کورش کبير بنيان نهاده شد، دگربار در سنگ نبشته ای از داريوش متجلی ميشود:
  " من، داريوش شاه، ناتوانان را پشتيبان هستم و اجازه نخواهم داد که توانمندان به آنان بيداد روا دارند. ...ای مردم، به اراده اهورامزدا من، داريوش، از شما ميخواهم که ناتوانان را پشتيبان باشيد و در برابر توانمندان و توانگران بيدادگر بايستيد."
روح اغماض، تسامح، دادگری و انساندوستی در دولتی که به رسالت اخلاقی خود نيک آگاه بود و خود پرچمدار اين آرمانها بود، ميبايست در معماری و هنر آن نيز بازتاب ميافت. مظهر اقتدار و عظمت شاهنشاهی ايران تخت جمشيد بود و هنر آن اقوام و نژادهای گوناگون ، از ليبی و اتيوپی و مصر تا هندوستان، از رودخانه دانوب تا رود سند، از کوهستانهای قفقاز تا دشتهای آسيای ميانه و از درياچه آرال تا خليج فارس،همه را اطمينان بخش اين نکته بود که صرفنظر از نژاد، مذهب، رنگ پوست و زبان، اعضا برابر يک جامعه بزرگند.
داريوش معماران و هنرمندان را از چهارگوشه شاهنشاهی پهناورش گرد آورد تا با مصالح و فنون خاص خود و طرح ريزی و اجرای ايرانی بناهايی بيافرينند که تا آنزمان در جهان همتايی نداشتند و از نظر مقياس و شکوهمندی و نيز ابداع فنون نوين معماری و ظرافت به کمال رسيده شان در زمره عجايب دوران باستان بشمار ميروند.

این مقاله قسمت بسیار کوچکی از هزاران مقاله ای است که درباره تخت جمشید و بزرگی اون نوشته شده است.

 

پکیج مطالب تخصصی در مورد تخت جمشید
اولین مجموعه شامل سه مطلب تخصصی در مورد تخت جمشید و معماری هخامنشیان می باشد.
مطالب موجود در پکیج اول
معرفی بنای تخت جمشید
معماری هخامنشیان در بناهای تخت جمشید و پاسارگاد
دانستنی های تخت جمشید ( آنچه که شما باید در مورد تخت جمشید بدانید )

پکیج عکس های سه بعدی تخت جمشید
دومین فایل فایل مجموعه 130 عکس سه بعدی از محوطه تخت جمشید هستش که دربار ، کاخها و محوطه تخت حمشید رو به طرز بسیار زیبایی بازسازی کردن و کلا بیشتر قسمت های این مجموعه رو اون طوری که بوده به شکل سه بعدی در آوردن.

پکیج عکس های تخت جمشید
سومین فایل هم مجموعه 110 عکس از تخت جمشید و محوطه اون هستش که توسط عکاسان حرفه ای عکس برداری شده که عظمت این بنا رو به رخ جهانیان میکشونه.

---------------------------------------------------------------------------------

برای دانلود کلیه پکیج ها به صورت یکجا بر روی گزینه دانلود کلیک کرده و در صفحه باز شده گزینه Download Now رو بزنید.
حجم : 16 مگابایت
دانلود ( لینک مستقیم )

 
دانلود (لینک غیر مستقیم 4Shared)

لینک کمکی :
دانلود (لینک غیر مستقیم MediaFre)
دانلود (لینک غیر مستقیم 2Shared)

---------------------------------------------------------------------------------

برای دانلود پکیج مطالب تخصصی در مورد تخت جمشید بر روی گزینه دانلود کلیک کرده و در صفحه باز شده گزینه Download Now رو بزنید.
حجم : 800 کیلوبایت
دانلود ( لینک مستقیم )
 
دانلود (لینک غیر مستقیم 4Shared)
 
لینک کمکی :
دانلود (لینک غیر مستقیم MediaFre)
دانلود (لینک غیر مستقیم 2Shared)

---------------------------------------------------------------------------------

برای دانلود پکیج عکس های سه بعدی تخت جمشید بر روی گزینه دانلود کلیک کرده و در صفحه باز شده گزینه Download Now رو بزنید.
حجم : 7.34 مگابایت
دانلود ( لینک مستقیم )
 
دانلود (لینک غیر مستقیم 4Shared)
 
لینک کمکی :
دانلود (لینک غیر مستقیم MediaFre)
دانلود (لینک غیر مستقیم 2Shared)

---------------------------------------------------------------------------------

برای دانلود پکیج عکس های تخت جمشید بر روی گزینه دانلود کلیک کرده و در صفحه باز شده گزینه Download Now رو بزنید.
حجم : 8.28 مگابایت
دانلود ( لینک مستقیم )
 
دانلود (لینک غیر مستقیم 4Shared)
 
لینک کمکی :
دانلود (لینک غیر مستقیم MediaFre)
دانلود (لینک غیر مستقیم 2Shared)

---------------------------------------------------------------------------------

توجه:
توصیه می شود از لینک های غیر مستقیم 4Shared برای دانلود استفاده کنید.
در صورت خراب بودن لینک 4Shared از لینک های کمکی استفاده کنید.


به نظرتون این مطالبی که امروز واسه دانلود گذاشتم چه طور بود ؟ در قسمت نظرات بگید!!! ( البته اگه … )

.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 99
  • آی پی امروز : 53
  • آی پی دیروز : 78
  • بازدید امروز : 72
  • باردید دیروز : 100
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 251
  • بازدید ماه : 859
  • بازدید سال : 14,066
  • بازدید کلی : 445,898
  • کدهای اختصاصی